Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Atlas Elevators
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Platforme auto pentru parcare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
→ Placa turnanta D-360
Placa turnanta D-360 poate roti autovehicului cu 360 , in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers acelor de ceasornic, pentru facilitarea manevrelor, parcarii sau iesirii din garaj.
→ Platforma rotativa M-90
Platforma rotativa M-90 poate roti un autovehicul pana la 100 pentru facilitarea manevrelor sau parcarii. Poate fi folosit de asemenea ca spatiu suplimentar de parcare, care poate fi deplasat lateral, permitand manevrele altor autovehicule. Sistemul poate fi instalat pe HERCULES 1S, HERCULES 2S sau ZEUS si poate deservi mai multe etaje.
→ Platforma M-100

Platforma pentru deplasare laterala M-100 poate deplasa un autovehicul spre stanga sau dreapta pentru facilitarea parcarii. Poate fi folosita de asemenea ca un loc suplimentar de parcare, care poate fi tras in lateral, lasand spatiu liber pentru alte autovehicule. Sistemul poate fi instalat pe HERCULES 1S, HERCULES 2S sau ZEUS si poate deservi mai multe etaje.

SPECIFICATII TEHNICE STANDARD

Capacitate: 2000 kg
Motor: 0,22kW 380V.
Tensiune de functionare: 42V.
Produs conform directivei 2006/42/CE privind echipamentele tehnice.

OPTIUNI SUPLIMENTARE
Capacitate 3000 kg.
Dimensiuni speciale.
Telecomanda.

Consultantii nostri va stau la dispozitie. Va rugam sa ne sunati sau sa completati formularul online si va vom raspunde in cel mai scurt timp.
Din Gura in Gura